Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Plzeň získala po Mahmutovičovi i Vůcha. Ten však zatím zůstane v Teplicích

Praha – Plzeň hlásí další posilu. A opět jde o hráče z Teplic. Po Aidinu Mahmutovičovi získala Viktoria ze severu Čech i Egona Vůcha, který v novém působišti podepsal smlouvu na tři a půl roku. Mladý křídelník však jarní sezonu stráví ještě na hostování na Stínadlech.

Egon Vůch
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Linka mezi Plzní a Teplicemi hlásí další přesuny. Po Mahmutovičovi, který zamířil na západ Čech přibližně za deset milionů, a Jakubu Horovi, získala Viktoria další zvučnou a především vytouženou posilu do ofenzivy, křídelníka Egona Vůcha.

"Vůch je perspektivním fotbalistou, který však již naplno prokázal své kvality. Jedná se o rychlostní typ fotbalisty s vynikající kopací technikou, podobných hráčů je na českém fotbalovém trhu velký nedostatek," uvedl pro plzeňské stránky generální manažer Adolf Šádek. Za třiadvacetiletého křídelníka zamířil na Stínadla na půlroční hostování Lukáš Stratil.

Vůch, který byl na podzim se čtyřmi brankami po Mahmutovičovi druhým nejlepším střelcem Teplic, se jako plzeňský rodák na angažmá ve Viktorii těší. "Vracím se domů. V Plzni jsem vyrostl, hrát za Viktorku bylo mým dětským snem," prohlásil.

"Teplicím budu vždy vděčný za to, že mi umožnily nakouknout do velkého fotbalu. Během jara se jim budu chtít odvděčit stoprocentními výkony a na Plzeň začnu zase myslet až po 30. ligovém kole," dodal.

Změny v kádru Plzeňských však ještě nejsou u konce, což potvrdil i Šádek. Dle něj však nepůjde o žádné masové záležitosti. O jaké jména se bude jednat ale neprozradil. Jedinou jistotou je, že Západočeši nebudou usilovat o Jana Kopice z Jablonce. "Spekulace směrem k zájmu Viktorie o Kopice můžeme vyloučit. Jednání o tomto hráči jsme nevedli ani vést nebudeme," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Vůch podepsal Plzni na 3,5 roku
Zdroj
fcviktoria.cz, ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články