Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Plzeň zachraňovala výhru v nastavení. Olomouc drží formu a Slavia ztratila

Praha – Jediným stoprocentním celkem první ligy zůstává i po 4. kole Plzeň. Viktoria však měla v Jihlavě namále a vítězství 2:1 zajistil až v nastavení Marek Bakoš. Druhé místo drží nováček z Olomouce po triumfu 3:0 nad Brnem. Střelecké trápení potvrdila Slavia, která remizovala s Bohemians 1905 0:0. Sparta naopak zdolala Slovácko 1:0. Šestigólovou přestřelku viděli fanoušci v Ostravě, kde se Baník rozešel s Teplicemi smírně 3:3.

Zklamaný jihlavský Davis Ikaunieks a v pozadí se slavící fotbalisté Plzně
zdroj: ČTK autor: Pavlíček Luboš

Jihlava - Plzeň 1:2

Až druhá minuta nastavení spasila Plzeň na půdě Jihlavy. Vítězství 2:1 a pojištění prvního místa zajistil Viktorii střídající Marek Bakoš. Západočeši díky tomu mají i nadále v tabulce plný počet bodů. Vysočině naopak nepomohl ani nejrychlejší gól sezony, jenž zaznamenal v sedmadvacáté sekundě Davis Ikaunieks.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359662-plzen-v-jihlave-spasil-bakos-vyhru-viktorie-trefil-az-v-nastaveni/)

Bohemians 1905 - Slavia Praha 0:0

Po prohře v úvodním střetnutí play-off Ligy mistrů se fotbalistům Slavie nevedlo ani v domácí soutěži. Obhájce titulu ve vršovickém derby nedokázal Bohemians 1905 vstřelit branku a oba celky se tak rozešly smírně 0:0. Sešívání tak venku zatím nezvítězili a ani nedali gól.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359609-strelecke-trapeni-slavie-pokracuje-s-bohemians-se-rozesla-bez-branek/)

Mladá Boleslav - Liberec 0:3

Nelepší se to a nelepší. Fotbalisté Mladé Boleslavi ani ve čtvrtém ligovém utkání nedokázali zvítězit. Navíc si připsali už třetí porážku. Středočeši tentokrát doma nestačili na Liberec, který zvítězil jasně 3:0. Hlavní zásluhu na tom měl mladík Martin Graiciar, jenž zaznamenal hned dva góly.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359629-matne-vykony-boleslavi-nekonci-od-liberce-doma-dostala-trojku/)

Sparta Praha - Slovácko 1:0

Fotbalisté Sparty zvítězili doma proti Slovácku 1:0. Jediný gól utkání vstřelil kapitán David Lafata. Oslavil tak 400. start v první lize 201. brankou v nejvyšších soutěžích. Pražané ale museli o vítězství bojovat do posledních sekund, těsně před koncem se zatáhli a Slovácko trefilo tyč. Na vedoucí Plzeň ztrácí Sparta bod a stejný náskok má před třetí Slavií, která má však stejně jako Viktoria utkání k dobru.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/359571-lafata-zaridil-sparte-hubenou-vyhru-nad-slovackem/)

Olomouc - Brno 3:0

Brňané zaspali úvod zápasu na Hané a proti Olomouci inkasovali v prvních patnácti minutách hned třikrát. V průběhu pěti minut se trefili Houska a dvakrát Texl. Nováček zažívá povedený start do sezony a s devíti body se drží na druhé příčce. Brno naopak spadlo na poslední místo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/359661-brno-propadlo-v-olomouci-0-3-dvakrat-se-trefil-texl-a-posunul-novacka-na-druhe-misto/)

Jablonec - Dukla Praha 2:2

Ani napočtvrté v nové sezoně fotbalisté Jablonce nevyhráli. S Duklou jen remizovali 2:2, a to i přestože domácí vedli už o dvě branky. Na góly Tecla a Mehanoviče však odpověděl Schranz a Holenda. Pražané získali do tabulky čtvrtý bod, Jablonec má o jeden méně.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/359664-jablonec-znovu-nevyhral-dukla-dotahla-dvougolove-manko/)

Ostrava - Teplice 3:3

Podařilo se jim smazat dvoubrankovou ztrátu a dokonce se dostat do vedení. Fotbalisté Baníku Ostrava přesto vítězství neslavili. Hostující Teplice v 90. minutě dokázali vyrovnat na konečných 3:3, o což se postaral Martin Fillo. Oba celky tak mají v tabulce shodně pět bodů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359612-banik-predvedl-velky-obrat-o-vyhru-nad-teplicemi-ale-prisel-v-nastaveni/)

Zlín - Karviná 1:0

Také druhé domácí utkání Zlín v prvoligové sezoně zvládl. S Karvinou se sice dlouho střelecky trápil, ale po hodině hry se prosadil Moses a rozhodl ve vyrovnaném zápase o těsné výhře 1:0. Zlínští mají vyrovnanou bilanci dvou vítězství a dvou porážek při skóre 3:3, naopak Karviná čeká na zisk tří bodů od prvního kola, kdy si poradila s Jihlavou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/359614-zlin-slavi-druhou-domaci-vyhru-tentokrat-si-poradil-s-karvinou/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy