Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Plzeň posiluje, z Ostravy přichází Řezník

Ostrava - Fotbalisty Plzně posílí ostravský obránce Radim Řezník. Smlouva je těsně před podpisem, dvaadvacetiletý pravý bek a bývalá opora české jednadvacítky by ve Viktorii měl podepsat víceletý kontrakt. Řezník vymění poslední tým nejvyšší soutěže za dres mistra a účastníka základní skupiny Ligy mistrů. "Je to těsně před podpisem," řekl předseda představenstva Baníku Jakub Kahoun.

Plzeňští fotbalisté
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Ostravský odchovanec Řezník, který v první lize debutoval v osmnácti letech, se stal na pravém kraji defenzivy stálicí v ostravské sestavě. Před dvěma lety o něj byl zájem i na evropské scéně, jeho odchod však přibrzdily zdravotní problémy a operace kolena. Viktoria v něm získala další posilu na pravou stranu obrany, kde už působí další bývalý ostravský fotbalista František Rajtoral.

"Myslíme si, že je to do budoucna perspektivní hráč. Hledáme alternativu, kdyby se stalo něco s krajními obránci," zdůvodnil výběr plzeňský kouč Pavel Vrba.

Pro mladého obránce je nové angažmá velká výzva. "Byl to šok. Barcelona, AC Milán, Borisov – to je pohádka. Zahrát si proti takovým manšaftům, to se stává třeba jednou za život," poukázal Řezník na soupeře Plzně v Lize mistrů.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň získala Radima Řezníka
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články