Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Plzeň po dvou porážkách hostí Bohemians, má šanci stáhnout náskok Slavie

S cílem vrátit se na úspěšnou vlnu a ještě zdramatizovat boj o titul jdou fotbalisté Plzně do utkání s Bohemians. Úřadující mistr prohrál poslední dvě kola na Spartě a v Teplicích, což se Viktorii v nejvyšší soutěži naposledy stalo v květnu 2016. Teď mohou využít zaváhání Slavie s Libercem a v případě výhry snížit náskok lídra na sedm bodů. Utkání Plzeň - Bohemians můžete sledovat od 17:30 na webu ctsport.cz v textovém on-line přenosu.

Západočeši budou i proti klokanům spoléhat na domácí prostředí, kde v probíhající sezoně jedenáctkrát vyhráli a jednou remizovali a dostali jen čtyři góly.

"Čeká nás soupeř, který velice dobře brání, je nepříjemný v brejkových a standardních situacích. Ale my po těch dvou venkovních porážkách musíme doma vyhrát a musíme dál hrát o to, abychom se umístili co nejvýš," uvedl trenér domácích Pavel Vrba.

Zároveň si může Plzeň výrazně pojistit druhou pozici. Viktoria má nyní pětibodový náskok na Spartu, která v sobotu prohrála v Mladé Boleslavi 1:2.

Čtvrtý Jablonec přivítá čtrnáctou Příbram. Na lavičce hostů si obnovenou premiéru odbude trenér Roman Nádvorník, který u ligového nováčka nahradil Josefa Csaplára.

Jablonec v říjnu deklasoval Příbram 6:0 a dosáhl nejvyšší venkovní výhry v historii samostatné soutěže.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články