Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Plzeň odehraje LM v Edenu, prodej lístků začne o víkendu

Plzeň - Fotbalová Viktoria Plzeň definitivně potvrdila, že domácí zápasy v základní skupině Ligy mistrů odehraje v pražské Synot Tip areně. O víkendu začne na utkání s Barcelonou, AC Milán a Borisovem prodávat vstupenky. Plzeňští usilovali o výjimku, na jejímž základě by UEFA změnila původní rozhodnutí, že Liga mistrů se musí hrát na stejném stadionu jako play-off. Nakonec ji nezískali, nedostavěný stadion ve Štruncových sadech neodpovídá bezpečnostním nárokům prestižní soutěže.

"Jednali jsme o výjimce, ale atraktivita našich soupeřů a související organizační i marketinkové úkoly definitivně rozhodly o pražské variantě," uvedl v tiskové zprávě generální manažer klubu Adolf Šádek.

Ceny vstupenek i jejich distribuce byly podle něj nastaveny tak, aby fanoušci byli spokojeni. Lístky se budou prodávat v několika vlnách. Přednost dostanou majitelé permanentek, v první fázi se budou prodávat pouze balíčky na všechny tři zápasy a teprve na závěr jednotlivé lístky. Prodej pro držitele sezonních vstupenek bude zahájen v neděli v 8:00 na plzeňském stadionu, každý může získat tři balíčky.

Ceny vstupenek:

Zájemci si mohou vybrat balíčky ve třech kategoriích: na místa za brankou budou stát 3200 korun, protilehlá tribuna za 3700 a hlavní tribuna za 4200 korun. Vstupenky na jednotlivé zápasy se budou prodávat pouze v případě, že se neprodají všechny balíčky. Na jednotlivé soupeře budou ceny odlišné: na Borisov od 400 do 600 korun, na AC Milán od 1200 do 1600 korun a na obhájce trofeje Barcelonu budou lístku od 1600 do 2000 korun.

V úterý 6. září dostanou na dva dny možnost získat vstupenku další zájemci a ve čtvrtek 8. září začne klub s prodejem zbývajících samostatných vstupenek, v tomto případě už také v Edenu. "Naším hlavním cílem je uspokojit potřebu našich permanentkářů, kteří za námi stáli i v těžkých časech. Dále dostanou možnost nákupu balíčků další fanoušci z Plzně a okolí. Chceme mít na stadionu domácí atmosféru," řekl Šádek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články