Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Plzeň hrála s Baníkem bez branek

Plzeň - Ostravští fotbalisté nevyužili možnost poskočit do čela prvoligové tabulky. Při bezbrankové remíze dodrželi tradici, že v Plzni neprohrávají, ale k výhře měli ve slabém zápase dál než domácí. Ostrava začala ve Štruncových sadech aktivně, snažila se domácí zaskočit, ale Plzeňští pomalu začali získávat půdu pod nohama. Viktoria však své šance neproměnila. Informace najdete také na serveru fotbalživě.cz.

 

Reportáž z utkání FC Viktoria Plzeň - FC Baník Ostrava sledujte zde.

Po dvaceti minutách se začali Západočeši nadechovat k větší aktivitě, kterou měla především díky středové řadě. Nebezpečný byl tvrdý střelecký pokus Rady z dvaceti metrů, ale branku těsně minul. Na druhé straně připravil nadějnou možnost soupeři odvážným vyběhnutím brankář Ticháček, Varadi však nezkusil míč poslat do opuštěné branky a místo toho volil alibistickou přihrávku.

Ve druhém poločase pokračoval oboustranně opatrný výkon

Hosté nedokázali Plzni příliš vzdorovat. Jejich ofenzivní akce vedly pouze přes postupný útok, což si domácí důrazná defenziva dokázala pohlídat. Domácí se snažili zápas zlomit ve svůj prospěch v závěru a Petržela měl po Horváthově vysunutí velkou šanci, jenže v rychlosti si nechal míč odskočit a hosté ho dokázali včas odblokovat. Ostrava v závěru přece jen přidala, ale do žádné velké šance se nedostala a jen potvrdila, že oba týmy vstupem do jara příliš nepřesvědčily. Nejnebezpečněji působil dalekonosný pokus Varadiho a centr z poslední minuty, který minul hlavou Bolf.

Výsledky 17. kola Gambrinus ligy
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články