Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Plzeň doplnila osmičku čtvrtfinalistů Ondrášovka Cupu

Opava - Fotbalisté Plzně splnili v osmifinále Ondrášovka Cupu s Opavou roli favorita a zkompletovali osmičku pro dubnové čtvrtfinále, v němž se utkají s Mladou Boleslaví. Lídři první ligy remizovali v dnešní odvetě na hřišti nejlepšího týmu třetí nejvyšší soutěže MSFL 3:3 a díky výhře 3:0 z domácího duelu si zajistili postup. Kromě dvojice Plzeň - Mladá Boleslav se 13. a 20. dubna 2011 utkají v domácím poháru Brno s Kroměříží, Teplice se Slavií Praha a Sigma Olomouc s Jabloncem.

V prvním poločase byli domácí překvapivě lepším celkem a brzy šli do vedení. V 16. minutě Knapp dělovkou z voleje otevřel skóre. Plzeň vyrovnala v 19. minutě, kdy po pěkné kombinaci vyrovnal Bakoš do prázdné branky. V 36. minutě fauloval Bystroň domácího Klesnila a opět Knapp z penalty zvýšil na 2:1. Domácí měli do poločasu ještě dvě šance, nejprve Žmolík trefil zblízka břevno a Klesnilovu hlavičku vytáhl mimo gólman Ticháček.

Favorit ze západu Čech srovnal dvě minuty po přestávce díky pokutovému kopu Rezka. Deset minut nato potrestal faul na Petrželu rozhodčí další penaltou, kterou proměnil Horváth. Domácí se nicméně dočkali v posledním utkání podzimu cenné remízy, kterou v 78. minutě z rychlého protiútoku zařídil střelou do prázdné branky Neubert.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Opava - Plzeň

SFC Opava - Viktoria Plzeň 3:3 (2:1)

Branky: 13. a 37. z pen. Knapp, 78. Neubert - 19. Bakoš, 47. Rezek z pen., 57. Horváth z pen. Rozhodčí: Bíma, Tacina, Szarowski. ŽK: Kolínek, Hadoščok - Bystroň. Diváci: 2032. První zápas 0:3, postoupila Plzeň.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články