Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Plzeň bude prodávat vstupenky v balíčcích za 1400–2400 korun

Plzeň –  Viktoria Plzeň spustí předprodej vstupenek na zápasy fotbalové Evropské ligy v balíčcích na všechna tři domácí utkání ve skupině. Jejich cena se pohybuje od 1 400 do 2 400 korun. K prodeji samostatných vstupenek na jednotlivé zápasy sáhne až poté, pokud se po dvou dnech předprodeje balíčků nevyčerpá kapacita.

"Stejně jako při loňském působení v Lize mistrů jsme se rozhodli pro prodej vstupenek v balíčcích. Přednost budou mít opět držitelé permanentek, kteří si ke svému zlevněnému balíčku budou moci přikoupit jeden balíček pro svého známého či kamaráda za plnou cenu," řekl mluvčí klubu Pavel Pillár. "Také prodej volných balíčků bude omezen maximálním nákupem dvou balíčků na osobu," dodal.

Start předprodeje je předběžně naplánován na středu 12. září. "Jedinou neznámou zůstává definitivní termín dodání vstupenek s grafikou Evropské ligy. Po potvrzení této informace představíme fanouškům kompletní termíny prodeje a systém distribuce, který bude podobný tomu na utkání s Lokerenem," uvedl Pillár.

První dva dny budou mít majitelé permanentek na uplatnění svého předkupního práva, pak se rozběhne volný prodej. Jediným možným místem k nákupu vstupenek budou pokladny ve Štruncových sadech.

Plzeň vstoupí do Evropské ligy 20. září domácím zápasem s Coimbrou. Dále se Viktoria utká v základní skupině s Hapoelem Tel Aviv a Atlétikem Madrid. Na zápas se španělským obhájcem trofeje je kvůli atraktivitě zvýšená cena samostatné vstupenky na 800 až 1 200 korun. Na zbývající dva duely stojí lístky 400 až 600 korun.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články