Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Plašil se připojil k reprezentaci, trénovala už kompletní

Praha - Fotbalová reprezentace poprvé od pondělního srazu trénovala před zápasy kvalifikace mistrovství světa proti Arménii a Itálii v kompletní sestavě. Do tréninku už se zapojil i záložník Jaroslav Plašil, kterého na počátku týdne zdrželo vyřizování formalit spojených s hostováním v Catanii z Bordeaux.

Fotbalová reprezentace
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Reprezentanti se dopoledne připravovali na pražském Strahově. Podle tiskového mluvčího týmu Jaroslava Koláře nejprve absolvovali krátkou taktickou přípravu a pak se asi hodinu a půl na ploše stadionu Evžena Rošického věnovali i nácviku konkrétních herních situací. Kouč Michal Bílek trénink tradičně před veřejností uzavřel. "Zkusili jsme si i nějaké standardní situace," uvedl útočník Michael Rabušic.

Večer fotbalisty zase čeká i "hodina" teorie u videa. Na něm zhlédnou sestřihy z posledních zápasů Arménie, s níž se utkají v pátek v pražském Edenu. Češi v Arménii v březnu zvítězili 3:0, ale teď nebudou mít k dispozici útočníka Matěje Vydru. Právě on v Jerevanu vstřelil první dvě branky a výrazně přiblížil národní tým k vítězství.

"Dobře víme, co můžeme od Arménů očekávat. Teď máme dva dny na to, abychom doladili detaily a byli maximálně připravení na páteční zápas. Na zápas v Itálii můžeme myslet až pak," řekl obránce Michal Kadlec. Zápas s Arménií začne v pátek v 18:00. Český tým je v kvalifikační skupině B zatím na třetím nepostupovém místě, bod ztrácí na druhé Bulharsko a pět na vedoucí Itálii. Vítěz skupiny si zajistí přímý postup na šampionát v Brazílii, druhý tým si udrží šanci na baráž.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články