Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pilařovo olomoucké angažmá je u konce. Klub mu novou smlouvu nenabídl

Václav Pilař skončil v Olomouci. Jednatřicetiletému fotbalistovi vypršela smlouva, klub mu její prodloužení nenabídl. Naopak další záložníci Tomáš Zahradníček a Ondřej Zmrzlý podepsali se Sigmou nové kontrakty.

Václav Pilař
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Pilařovi vypršela smlouva ještě před koncem aktuální ligové sezony, která se kvůli koronavirové pauze netradičně natáhla až do července.

Účastník evropského šampionátu v roce 2012 přestoupil do Olomouce před dvěma lety z Plzně, ale i vinou pokračujících zdravotních problémů se v Sigmě příliš neprosadil. Ve dvou ligových sezonách dal pouze jeden gól.

Bývalý hráč německých týmů Wolfsburgu a Freiburgu se navíc vloni na podzim dostal do sporu s trenérem Radoslavem Látalem. Odchovanci Hradce Králové se nelíbilo, že kouč po jednom ze zápasů vysvětloval jeho absenci zraněním, což podle Pilaře nebyla pravda.

Hráč byl následně přeřazen do B-týmu, ale v lednu se do áčka Sigmy vrátil. Zatímco Pilař Sigmu opouští, další dva záložníci budou na Hané pokračovat. Šestadvacetiletý Zahradníček prodloužil smlouvu o jednu sezonu a jednadvacetiletý Zmrzlý podepsal nový kontrakt až do roku 2023.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články