Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Pilař by se mohl vrátit na trávník už za šest týdnů

Praha – Záložník Wolfsburgu Václav Pilař by se mohl k fotbalu vrátit dřív, než se čekalo. Zraněné koleno se hojí rychleji a český středopolař vidí svůj návrat optimisticky. Původně měl začít trénovat až v dubnu, nyní jsou ale vyhlídky optimističtější. "Protože vývoj je velice pozitivní a optimistický, myslíme si, že za dalších šest týdnů bude koleno připraveno k zatížení na hřišti," sdělil lékař Jan Vojáček.

Václav Pilař
zdroj: ČT24

Lepší hojení a regeneraci napomáhá i přístroj, který využívají téměř všechny kluby italské Serie A nebo tenista Nadal. "Je to přístroj, který zkracuje dobu regenerace. Hodně mi to pomáhá," připustil Pilař.

Opora české reprezentace se už cítí lépe. Nejen fyzicky, ale také psychicky. "Jsem už zase silný a jsem připraven na to, že koleno bude dobré, že se vrátím v pořádku a budu ještě silnější, než jsem byl," dodal Pilař s úsměvem.

Pilař si koleno zranil v srpnovém přípravném utkání národního týmu na Ukrajině. Lékaři mu poté na specializované klinice v Augsburgu operovali poškozený vaz v koleni. Hradecký odchovanec, který do Wolfsburgu zamířil v létě z Plzně, už jednou přetržený zkřížený vaz měl ve druhém koleni. Nyní laboruje s levou nohou.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Václava Pilaře
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články