Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Petrouš: Boleslav si remízu zasloužila

Praha - Kouč Slavie Michal Petrouš si po včerejší remíze s Mladou Boleslaví posteskl, že jeho tým neudržel nasazenou laťku z prvního poločasu. "Za prvé je škoda, že jsme první poločas nevyužili ke vstřelení druhé branky, po níž by se nám dýchalo lépe. Ve druhé půli nás srazily zbytečné chyby, kterých jsme se dopustili už na začátku, a už jsme se z toho nezvedli," řekl Petrouš. Mladoboleslavský trenér Miroslav Koubek hodnotil utkání naprosto opačně. "Do zápasu jsme nevstoupili tak sebevědomě, na co máme. První gól byl navíc po zbytečné chybě a Slavia byla v tu chvíli lepší. Druhá půle se mi už líbila. Zlepšili jsme důraz, kombinaci, nasazení, ukázali jsme vůli a charakter," řekl Koubek.

Kamil Čontofalský
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Petrouš se na konci strachoval i o remízu. "Možná jsme mohli i prohrát, Boleslav si minimálně remízu zasloužila. Škoda, mrzí nás, že jsme to nedotáhli k vítězství. I kvůli tomu, že se loučil Martin Vaniak," uvedl Petrouš, jenž neměl pro výpadek svých hráčů po změně stran pochopení. "Neumím si vysvětlit, proč jsme se tak zatáhli, taková hra nám vůbec není vlastní. Škoda," dodal Petrouš.

Miroslav Koubek
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Inkasovaný gól byl podle něj zbytečný. Petrouš však nevěděl, jestli vinit brankáře Čontofalského, nebo autora vlastence Pospěcha. "Nevím, musím se podívat na opakovaný záběr. Nerad bych vynášel nějaké předčasné závěry, abych někoho neprávem odsoudil. Ale dalo se tomu předejít," uvedl Petrouš.



Koubka naopak nakonec mohlo mrzet, že jeho tým v závěru nevyužil některou z nabídnutých šancí. "Možná jsme to mohli naklonit ve svůj prospěch, i když by to pro Slavii možná bylo kruté. Ale ve fotbale to tak chodí," uvedl kouč Mladé Boleslavi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články