Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Permanentka pouze s fotkou. Baník zpřísnil bezpečnostní opatření

Ostrava – Pokud si chtějí fanoušci Baníku Ostrava zakoupit permanentku pro novou sezonu, musí klubu poskytnout kromě jména a rodného čísla také fotku. Vedení klubu tak reaguje na zpřísnění podmínky pro vstup na stadion, které od nové sezony musí dodržovat po řádění fanoušků na Bazalech při zápase s pražskou Spartou.

Sport
zdroj: ČT4

"Fotka v naší databázi slouží k tomu, aby měl fanoušek při průchodu turniketem komfortní a okamžitý vstup na stadion bez nutnosti prokazovat se u vchodu občankou," řekl mluvčí Baníku Ostrava Jaroslav Baďura.

Od nové sezony totiž musí na Bazalech platit adresný ticketing a fanoušci se tak při vstupu v případě, že si nepořídí Kartu FCB, budou muset při předložení vstupenky prokázat také občanským průkazem či jiný průkazem totožnosti.

"Karta FCB ale zdaleka není jen pomocníkem pro komfortní vstup na stadion, je s ní spojeno výrazně levnější vstupné na fotbal, volné vstupy například na vybrané tréninky A mužstva či nejrůznější klubové akce, například Turnaj snů," uzavřel Baďura.

Kartu FCB si během prvního dne koupilo přibližně 200 fanoušků, ale ne všichni rozhodnutí klubu vítají. Hlavně mezi ultras nové nařízení vyvolalo vlnu kritiky na internetových stránkách a mnozí z nich možnost jejího nákupu odmítají.

Kromě lístků na jméno musí Baník pro příští sezonu uzavřít tři sektory, které oddělují sektor domácích a hostů, a snížit kapacitu stadionu.

Je nám líto, video expirovalo.
Permanentka pouze s fotkou. Baník zpřísnil bezpečnostní opatření
Zdroj
ČT24, fcb.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články