Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Pavlenku by rád získal v létě Juventus, píší v Německu

V německé lize v dresu Brém dlouhodobě předvádí skvělé výkony, za což by se v létě mohl dočkat odměny. O brankáře Jiřího Pavlenku se podle informací deníku Bild zajímá italský mistr Juventus, který by ho rád přivedl. 

Jiří Pavlenka
zdroj: REUTERS autor: Michael Dalder

Sedmadvacetiletý český reprezentant loni v létě s Werderem prodloužil smlouvu až do roku 2021, ale je možné, že ji nedodrží. Pokud by tedy zájem Juventusu byl skutečně vážný a nakonec by českého brankáře získal.

Z německého celku, který je se službami českého brankáře naprosto spokojen, ale zatím zní hlasy, že žádná nabídka na stole není.

"Jiří má za sebou skvělou sezonu, ve které potvrdil vynikající první rok v našem klubu. Takže je jen logické, že se o něj zajímají jiné kluby," řekl Bildu sportovní ředitel Brém Frank Baumann. "Ale o zájmu Juventusu nic nevíme, takže jsme v klidu, protože Jiří je u nás spokojený," dodal.

Pavlenka přišel do Werderu před dvěma lety za tři miliony eur z pražské Slavie. V uplynulém ročníku bývalý hráč Ostravy odchytal za Brémy 39 zápasů, inkasoval 55 branek a v německé lize s týmem obsadil osmé místo. V české reprezentaci má Pavlenka na kontě zatím deset zápasů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články