Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Paris St. Germain láká Beckhama

Los Angeles - Katarští majitelé fotbalového klubu Paris St. Germain se vydali do Los Angeles přemluvit anglickou hvězdu Davida Beckhama, aby po skončení MLS v listopadu oblékl jejich dres. Současný vedoucí tým francouzské ligy šestatřicetiletému záložníkovi nabízí smlouvu na sezonu a půl s ročním platem mezi čtyřmi a pěti miliony eur. Jednat mají v Los Angeles dnes.

David Beckham
zdroj: ISIFA/Rex Features

Beckhamovi vyprší smlouva v Los Angeles Galaxy po skončení zámořské ligy v polovině listopadu. O jeho služby projevily zájem také Tottenham a Queens Park Rangers, ale pařížský klub PSG už má pro něj konkrétní nabídku. Podle místních médií majitelům nahrává fakt, že se Beckhamova manželka nebrání stěhování do francouzské metropole.

Pro bývalého kapitána anglické reprezentace mají Katařané připravený kontrakt do června2013. Apodmínky jsou takové, že by se vyrovnal nejlépe placenému lídrovi týmu Javieru Pastoremu. Do USA zamířil Beckham v lednu 2007 z Realu Madrid.

Do USA zamířil Beckham v lednu 2007 z Realu Madrid. V rodné zemi je o něj zájem, nově dostal také nabídku od svého bývalého kouče v národním týmu Svena-Görana Erikssona. Ten by jej rád viděl jako hrajícího kouče v druholigovém Leicesteru, kde švédský odborník nyní působí.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články