Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Owen: Pod Capellem v nároďáku nebudu

Londýn - Fotbalista Michael Owen nevěří, že by se pod Fabiem Capellem mohl vrátit do anglické reprezentace. Jednatřicetiletý útočník se proto chce raději soustředit na to, aby se víc prosazoval do sestavy v Manchesteru United. "Patřil jsem do týmu každého trenéra celých deset let, ale pak to z ničeho nic přestalo. Nikdy bych neřekl, že v reprezentaci končím, ale určitou jizvu na duši mám. Pokud bych ale byl v nominaci, přijel bych do pěti minut," uvedl Owen.

Michael Owen
zdroj: AP

Vítěz poháru UEFA z roku 2001 se v národním týmu představil už v 18 letech a se 40 trefami v 89 zápasech je jejím čtvrtým nejlepším střelcem. Owena během působení v Liverpoolu, Realu Madrid a Newcastlu provázela zranění, kvůli nimž se spekulovalo i o konci jeho kariéry. V této sezoně nastoupil za Manchester United poprvé v úterním zápase Ligového poháru s Leedsem, na jehož porážce 3:0 se podílel dvěma brankami.

Owen si uvědomuje, že ani v klubu mu ani zdraví a forma nemusí v konkurenci Wayna Rooneyho, Javiera Hernándeze, Dimitara Berbatova a Dannyho Welbecka zajistit místo v základní sestavě. "Fakt, že jsme tak zatraceně dobří, mi vlastně brání v cestě do první jedenáctky. Máme zkrátka úžasné útočníky," řekl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články