Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Osud Petrouše je nejistý. Nahradí ho Uhrin mladší?

Praha - Představenstvo fotbalové Slavie zatím nerozhodlo o tom, zda u mužstva zůstane trenér Michal Petrouš. Ten je spolu s celým realizačním týmem v ohrožení poté, co Pražané v nedělním ligovém duelu v Jablonci prohráli vysoko 0:4 a nesplnili tak úkol od vedení klubu na severu Čech bodovat. Představenstvo dnes od dopoledne současnou situaci v klubu intenzivně řešilo, ale verdikt nakonec nevyneslo. "Žádné rozhodnutí nepadlo, v jednáních se bude pokračovat v úterý," řekl slávistický mluvčí Ondřej Zlámal.

Michal Petrouš
zdroj: isifa/LN autor: Jindřich Mynařík

Ve hře tak zatím zůstávají obě varianty - že jednačtyřicetiletý Petrouš u týmu zůstane i že ho opustí. V zákulisí se již mezitím spekuluje o možných Petroušových nástupcích, hovoří se mimo jiné o Dušanu Uhrinovi mladším.

Slávističtí trenéři se dostali pod tlak po ostudné porážce 0:3 v domácím poháru od divizního Převýšova. Slávistické představenstvo avizovalo, že pokud Pražané nebudou v Jablonci bodovat, dojde ke změnám v realizačním týmu.



Slávistům se v nové sezoně nedaří. Před startem ligového ročníku sice zažehnali existenční ekonomické problémy, ale přestalo se jim dařit na hřišti. Tým v úvodních šesti ligových kolech jen jednou zvítězil a v tabulce je až dvanáctý. V posledních čtyřech soutěžních zápasech včetně poháru v Převýšově dala Slavia jen jeden gól.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články