Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ostravští fotbalisté zaplatí fanouškům zápas s Plzní

Ostrava - Ostravské fotbalisty nemine po nevydařeném startu jarní části finanční postih. Hráči se v příštím domácím utkání v sobotu 4. dubna proti Plzni složí divákům na vstupné. Vedení Baníku tím zareagovalo na bídný výkon mužstva v posledním ligovém kole v Příbrami a špatný výsledkový vstup do jarní části vůbec.

Třetí celek podzimu z úvodních pěti jarních kol jen jednou zvítězil. Vedle vítězství nad Teplicemi už doma jen bez gólů remizoval s předposledním Žižkovem a všechna tři utkání venku prohrál. 

Vedení klubu však dopálil především mizerný výkon, kterým mužstvo ztratilo zápas v Příbrami, a jako vstřícné gesto fanouškům nabízí na další ligový duel volný vstup. 

"Vedení chce dát jasný signál, že přístup musí být u hráčů Baníku příkladný. Rozhodlo, že zatím nepřikročí ke klasickým pokutám, zato hráči zaplatí za fanoušky vstupné. O podrobnostech rozhodnutí i případných dalších krocích bude vedení klubu informovat v závěru tohoto týdne," informoval manažer pro komunikaci a vnější vztahy klubu Igor Bruzl. 

Brány stadionu na Bazalech tak o příštím víkendu budou divákům otevřeny zdarma. O částku se pak podělí hráčský tým.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články