Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Ostrava podlehla Ružomberoku 0:4, debakl v přípravě utrpěla i Příbram

Baník Ostrava podlehl Ružomberoku vysoko 0:4 a utrpěl nejtěžší porážku zimní přípravy pod novým trenérem Lubošem Kozlem. Příbram zakončila Tipsport ligu debaklem 0:6 od druholigové Dukly.

Utkání Ostrava - Rožumberok
zdroj: https://twitter.com/fcbanikostrava

Ostravané v první půli jednou inkasovali, jinak byli aktivnější než slovenský soupeř. Po změně stran ale převzali iniciativu hráči Ružomberoku a během dvaceti minut dali tři branky. Jedním ze střelců byl český obránce Filip Twardzik.

"Výsledek hovoří za vše a chtěl bych se omluvit lidem, kteří přišli. V prvním poločase jsme ještě měli tři šance a měli jsme vést. Ale druhý poločas neměl nic společného s tím, co bychom chtěli předvádět. Plno hráčů mě vyloženě naštvalo," řekl kouč Kozel.

Příbram odstartovala přípravu nadějnou výhrou 3:1 nad Jabloncem, ve druhém duelu Tipsport ligy ale podlehla 0:4 Bohemians 1905 a s Duklou dopadla ještě hůř. Poslední tým prvoligové tabulky od pražského soupeře dostal čtyři branky už během úvodní dvacetiminutovky.

Základní část Tipsport ligy ovládla Mladá Boleslav se sedmi body ze tří zápasů. Středočeši jsou jedním ze čtyř účastníků závěrečného turnaje na Maltě, kde budou hrát ještě druholigový obhájce trofeje Brno, Ostrava a Dunajská Streda.

Záložník Lukáš Mareček skóroval při své premiéře za Teplice a pomohl k vítězství 2:1 nad Vratislaví na úvod kyperského soustředění. První branku Severočechů dal Alois Hyčka. Svěřenci českého trenéra Vítězslava Lavičky vyrovnali z penalty.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články