Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Ondrášek na první gól v sezoně dlouho nečekal, Beckhamovo Miami začalo prohrou

Ideální vstup do nového ročníku Major League Soccer prožil Zdeněk Ondrášek. Reprezentační útočník totiž otevřel skóre zápasu úvodního kola s Philadelphií a nasměroval Dallas k výhře 2:0. To nový klub Inter Miami, jehož majitelem je bývalý anglický reprezentant David Beckham, vstup do sezony nezvládl. Nováček podlehl FC Los Angeles 0:1.

Zdeněk Ondrášek z Dallasu oslavuje gól v utkání MLS
zdroj: USA TODAY USPW

V 61. minutě přihrál Ondráškovi středopolař Jesus Ferreira a český forvard, který v loňské sezoně MLS rozvlnil síť sedmkrát, překonal střelou z dvaceti metrů bezmocně plachtícího brankáře soupeře. 

Vítězství Dallasu zpečetil v nastaveném čase Paxton Pomykal. Ondrášek byl poté vyhlášen nejlepším hráčem utkání.

Jedinou branku zápasu mezi LA a Miami, který Beckham sledoval v lóži spolu s manželkou Victorií, dal ve 44. minutě Carlos Vela. Mexický útočník se prosadil v den 31. narozenin a navázal na minulou sezonu, ve které se s rekordními 34 zásahy stal nejlepším střelcem soutěže a byl vyhlášen i jejím nejlepším hráčem.

Další zápas čeká Miami za týden opět venku na hřišti D.C. United. Domácí debut si Inter, spolu s nímž MLS v této sezoně rozšířil ještě Nashville, odbude 14. března proti Los Angeles Galaxy.

MLS:

DC United - Colorado 1:2 (60. Canouse - 67. Kamara, 90. Lewis), Montreal - New England Revolution 2:1 (37. Quioto, 80. Urruti - 13. Banbury), Houston - LA Galaxy 1:1 (54. Manotas - 13. Pavon), San Jose - Toronto 2:2 (53. Rios, 90+5. Oswaldo - 40. Pozuelo z penalty, 51. Laryea), Dallas - Philadelphia 2:0 (61. Ondrášek, 90. Pomykal), Orlando - Real Salt Lake 0:0, Nashville - Atlanta 1:2 (28. Zimmerman - 9. Barco, 37. Hyndman), Vancouver - Kansas City 1:3 (28. Nerwinski - 17. Pulido, 39. Kinda, 90+5. Hurtado).

Zdroj
ČTK, Twitter, youtube.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články