Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Olomouc vyhrála podeváté v řadě a vede FNL už o pět bodů

Olomouc - Vítězstvím nad Znojmem prodloužili fotbalisté Sigmy Olomouc sérii výher už na devět zápasů a v čele druhé ligy mají pětibodový náskok před druhým Baníkem Ostrava. O branky Hanáků se v prvním poločase postarali Buchvaldek a Plšek, v 88. minutě snížil hostující Nepožitek.

Fotbalisté Sigmy Olomouc
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Buchvaldek otevřel skóre v 10. minutě střelou zblízka po přízemním centru z pravé strany. Znojemské pokusy o vyrovnání pochytal brankář Buchta a krátce před přestávkou zvýšil po Buchvaldkově centru hlavou Plšek.

Po změně stran trefil Chorý tyč a proti gólmanovi hostů Halouskovi neuspěl ani v další velké šanci. Sigma nevyužila ani brejk tří na jednoho, s udržením druholigové neporazitelnosti však neměla potíže ani po Nepožitkově snížení v závěru.

Sigma Olomouc - Znojmo 2:1 (2:0)

Branky: 10. Buchvaldek, 44. Plšek - 88. Nepožitek. Rozhodčí: Ginzel - Kříž, Poživil. ŽK: Chorý, Falta - Cihlář, Motal. Diváci: 1488.

Olomouc: M. Buchta - Sladký, Škerle, Šindelář, Vepřek - Zahradníček (90.+1 Štěpán), Houska, Buchvaldek (81. Habusta), Plšek, Falta - Chorý (84. Yunis). Trenér: Jílek.

Znojmo: Halouska - Helísek, Svozil, Mezlík, Cihlář - Njire (46. Holub), Motal, Šumbera (77. Urbančok), Javůrek - Nepožitek, Klíma (50. Rybička). Trenér: Kučera.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články