Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Olomouc – Real Madrid jenom jako, ale peníze za vstupenky pomohou opravdu

Když už se nedá hrát, tak se fotbalové týmy aspoň snaží bojovat proti tomu, co to všechno způsobilo. Na podporu boje proti pandemii koronaviru nachystala Sigma Olomouc imaginární zápas s Realem Madrid. Fanoušci si mohu kupovat vstupenky na fiktivní utkání se slavným týmem, s nímž jejich tým před 28 lety remizoval na svém stadionu 1:1. Peníze utržené za vstupenky půjdou do olomoucké fakultní nemocnice na nákup ochranných pomůcek proti nemoci COVID-19.

Sigma Olomouc podporuje nošení roušek
zdroj: sigmafotbal.cz autor: sigmafotbal.cz

Sigma vyzvala fanoušky, aby se pokusili přiblížit tehdejší rekordní návštěvě, která byla 14 213 diváků. Příznivci si mohou virtuální vstupenku kupovat v síti Ticketportal měsíc, jednotná cena je 100 korun. Zapojit se mohou i firmy a organizace, počet lístků není nijak omezen.

Fanoušci vedle dobové vstupenky obdrží také slevu padesát procent na lístek na filmový dokument k 100 letům vzniku klubu. "Sigma v utkání s Realem podala srdnatý výkon a s favoritem remizovala 1:1. Se stejnou vervou, s jakou hráči utkání odehráli, teď chceme pomoci. V této složité době musíme táhnout za jeden provaz," uvedla Sigma na webu.

V Česku půjde už o třetí imaginární zápas v době koronavirové krize, jehož výtěžek bude věnován nemocnicím. Zbrojovka Brno bude fiktivně vzpomínat na utkání se Slavií, které v říjnu 1996 sledovalo 44 120 diváků, což je dodnes rekordní návštěva v české lize. Pomoci mají i vstupenky na imaginární podještědské derby Jablonce s Libercem.

Je nám líto, video expirovalo.
Olomouc prodává lísky na fiktivní reprízu duelu s Realem
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články