Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Olomouc měla převahu, Prahu ale Hanáci přehráli až v závěru

V sedmém kole superligy malého fotbalu na sebe narazily dva týmy z opačných pólů tabulky. Nakonec se z jasné výhry radovali hráči Olomouce, kteří porazili v tabulce druhé Pražany 5:2. Před zápasem šestí Hanáci tak přidali po duelu s pražským výběrem třetí výhru v sezoně, dva góly zaznamenal Lukáš Pagáč.

Utkání superligy malého fotbalu Brno - Blanensko
zdroj: malyfotbal.cz

Do zápasu lépe vstoupili domácí Hanáci, kteří těžili také z faktu, že Pražané měli za sebou nepříjemné ranní cestování. Přesto se na první gól čekalo až do dvanácté minuty, než se trefil olomoucký Pagáč.

Hanáci drželi pražský výběr pod tlakem a v prvním poločase si vytvořili několik slibných šancí. Brankář Jaroslav Bellada ale další olomoucké pokusy zlikvidoval a udržel nadějný stav 0:1. Po přestávce se zdálo, že se vývoj zápasu obrátí ve prospěch Pražanů. Zvlášť, když srovnal Stanislav Mařík.

Jenže hráči Prahy druhý gól nepřidali, a tak udeřili znovu domácí. Pagáč přidal osmou branku v sezoně a upravil na 2:1. Střelcům ale jinak příliš nepřálo a další změnu skóre obstaral až Šultes v 54. minutě, když vyrovnal na 2:2.

Rozhodnutí zařídil Pavel Kryl mladší, který vstřelil vítězný gól v 56. minutě. Do otevřené pražské obrany zasadily v závěru další dva údery Antonín Čech a Tomáš Režný a stanovili konečné skóre.

Je nám líto, video expirovalo.
Olomouc - Praha
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články