Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

"Odměna" za kung-fu kop do protihráče. Melo si tři zápasy nezahraje

Řím – Gymnastické schopnosti bývají ve fotbale velmi často k užitku. Důkazem toho budiž Zlatan Ibrahimovič. Brazilec Felipe Melo z Interu Milán však umění dát nohu až téměř k hlavě použil k neprospěchu týmu. Kopem ve stylu kung-fu v nedělním utkání italské ligy sestřelil kapitána Lazia Řím Lucase Bigliu a za trest si tři zápasy nezahraje.

Felipe Melo
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst

Brazilský fotbalista obdržel za faul v 90. minutě červenou kartu, kvůli trestu od disciplinární komise zmešká duely proti Empoli, Sassuolu a Bergamu. Za současného lídra Serie A bude moci znovu nastoupit až za měsíc proti Carpi.

Utkání proti Laziu se Melovi nepovedlo. Pár minut před vyloučením zavinil penaltu, kterou sice Antonio Candreva neproměnil, ale z dorážky přece jen skóroval a zařídil římskému celku vítězství 2:1.

"Bohužel Melo udělal dvě hlouposti," řekl kouč Roberto Mancini po zápase, v němž byl Melo vyloučen už podruhé v sezoně. "Ano, jsem nepříjemný hráč. To je moje silná stránka," uvedl bývalý brazilský reprezentant, jenž v létě přišel do Interu z Galatasaraye Istanbul.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články