Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Obránce PSG Aurier má další problém. Za napadení policisty jej čeká vězení

Paříž - Trable se na paty Serge Auriera lepí nadále. Obránce Paris Saint-Germain se po loňském vyřazení z kádru za homofobní komentáře vůči trenéru Laurentu Blancovi dopustil dalšího prohřešku. Nyní jej ale dokonce čekají dva měsíce vězení, loktem totiž udeřil policistu po odmítnutém testu na alkohol. Aurier si trest bude moci odpykat i jinou formou než odnětím svobody.

Třiadvacetiletý obránce obvinění opakovaně popřel a proti trestu se chystá odvolat. Jeho účast ve středečním utkání Ligy mistrů na hřišti Ludogorce Razgrad podle médií není ohrožena.

Výrok soudu neznamená, že Aurier skutečně skončí ve vězení, trest si bude moci odpykat také jako podmíněný formou veřejně prospěšných prací. Květnový incident se odehrál nad ránem před jedním z pařížských klubů.

Podle policie se fotbalista choval agresivně poté, co byl po odchodu z klubu zastaven ve svém porsche a vyzván k testu na alkohol. Při potyčce jednoho z policistů udeřil loktem do hrudníku. Fotbalista tuto verzi odmítl, naopak sám se cítil být obětí a kvůli tržným ranám na čele a ústech podal na policii stížnost.

Kontroverzní fotbalista měl letos problémy i v klubu. V únoru ho vedení na pět týdnů vyřadilo z kádru za urážky trenéra Laurenta Blanca a některých spoluhráčů, které zveřejnil na internetu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články