Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Obránce Pamič je krůček od podpisu smlouvy se Spartou

Praha - Fotbalová Sparta má blízko k tomu, aby nastálo získala chorvatského obránce Manuela Pamiče ze Salcburku, který na Letné už v minulém roce hostoval. Kluby jsou podle rakouských médií blízko k dohodě a třiadvacetiletý Pamič by měl v nejbližších dnech se Spartou podepsat víceletý kontrakt. Vedení Sparty pracovalo na příchodu Pamiče od začátku ledna, kdy mužstvo zahájilo zimní přípravu, ale se Salcburkem dlouho nemohlo najít společnou řeč v otázce odstupného. V posledních dnech se však obě strany ve svých názorech sblížily.

"Dnes bychom se měli dohodnout se Salcburkem, během pátku i s hráčem. Manuel by se už v sobotu mohl zapojit do přípravy s naším týmem," řekl personální ředitel Sparty Jakub Otava.

Podle rakouského listu Kronen Zeitung už Pamič se Salcburkem ve středu ani neodcestoval na soustředění do tureckého Beleku, protože je na spadnutí právě jeho odchod do Sparty. Také podle tamních médií je dokončení přestupu už pouhou formalitou.

Letenští o Pamiče stojí proto, že se rychlostně dobře vybavený zadák během svého loňského hostování pevně usadil v základní sestavě. Odehrál všech 30 zápasů v lize, pětkrát nastoupil i v Evropské lize. "Jsme rádi, protože získání Manuela bylo jednou z našich přestupových priorit v zimním období," uvedl Otava. Sparta už v zimě získala záložníka Libora Sionka z FC Kodaň a útočníka Miloše Lačného z Ružomberku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články