Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Obránce Nitrianský přestupuje do Slavie

České Budějovice – Fotbalový obránce Milan Nitrianský přestupuje z Českých Budějovic do pražské Slavie. Kluby po vzájemné dohodě nezveřejnily detaily přestupu, podle zákulisních informací Slavia za talentovaného zadáka zaplatí sumu blížící se k deseti milionům korun, což z Nitrianského udělá jednoho z nejdražších hráčů na letošním českém přestupovém trhu. Hráčův agent Dalibor Lacina řekl, že Nitrianský má ve Slavii v pátek podepsat čtyřletou smlouvu.

Milan Nitrianský
zdroj: Skcb.cz

"Slavia je i přes současné problémy pořád jeden z nejlepších klubů a nepochybuji, že již v letošní sezoně se vrátí na pozice, kam patří. Proto jsem neváhal, je to pro mě šance, která by už nemusela přijít, a především další krok v mé fotbalové kariéře," uvedl Nitrianský, který v nejvyšší soutěži debutoval už v dubnu roku 2009 a zatím nasbíral 20 startů a vstřelil dvě branky.

Nitrianský je první z avizovaných posil, které chtěl do Slavie přivést její nový majitel Aleš Řebíček. Ten se rozhodl doplnit tým poté, co Slavii nevyšel vstup do ligy a prohrála první dva zápasy s Bohemians a v Liberci a až o minulém víkendu porazila Příbram. Vedení Slavie jedná i nadále o rozšíření kádru. Přijít by mohl její bývalý hráč Martin Latka, který skončil v Panioniosu Atény.

Dvacetiletý zadák je univerzálním hráčem, nastupovat může i v záložní řadě. Slavii by mohl být k dispozici už v pondělí při její ligové dohrávce v Teplicích. Tam už může trenér Michal Petrouš nasadit i další letní posilu, brankáře Kamila Čontofalského, který zatím v české lize nemohl chytat, protože Slavia čekala na hráčovu transferkartu. Bez ní nemohl být přestup řádně zaregistrován.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články