Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Obránce Kalas možná půjde z Chelsea do Arnhemu

Londýn/Praha - Fotbalový obránce Tomáš Kalas, který před necelými dvěma týdny získal stříbro na evropském šampionátu do 19 let, možná odejde z Chelsea na hostování do nizozemského Arnhemu. Tam by talentovaný osmnáctiletý stoper měl mít větší možnost naskakovat v seniorském týmu. Podle Kalasova agenta Viktora Koláře ze společnosti Sport Invest to však neznamená, že by olomoucký odchovanec nefiguroval v dalších plánech nového kouče Chelsea Andrého Villase-Boase.

"Naopak je to důkaz, že s ním Chelsea počítá i do budoucnosti. Podobně postupovala i u jiných hráčů, které si chtěla připravit pro první tým. S Arnhemem mají v Chelsea přátelský vztah. Je to tým, který staví na mladých hráčích," citoval Koláře server Lidovky.cz.

Villas-Boas dal Kalasovi šanci v letních přípravných zápasech londýnského klubu, ale v nové sezoně se možná český zadák bude stěhovat. A na první start v soutěžním zápase za tým "Blues" si tak ještě bude muset počkat. "Víme, že o tom Chelsea přemýšlí jako o jedné z možností. Zatím není nic uzavřené, ale je to na dobré cestě," řekl Kolář.

V Arnhemu by se Kalas potkal s bývalým sparťanským forvardem Bonym Wilfriedem, který z Prahy do Nizozemska zamířil v lednu. V létě Arnhem marně usiloval také o dalšího letenského útočníka Václava Kadlece.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články