Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

O Kucku mají zájem milánské AC i Inter

Janov – O služby slovenského reprezentanta Juraje Kucky projevily zájem oba milánské velkokluby - AC i Inter. Potvrdil to prezident FC Janov Enrico Preziosi. Čtyřiadvacetiletý fotbalista však zřejmě zůstane v následující sezoně u svého současného zaměstnavatele v Janově alespoň na hostování z Interu Milán, se kterým zřejmě smlouvu nakonec podepíše.

Juraj Kucka proti AC Milán
zdroj: ČTK/AP

"Oběma milánským klubům, AC i Interu, se zamlouvaly Kuckovy výkony v minulé sezoně a rády by s ním podepsaly smlouvu. Přesto si myslím, že Juraj zůstane ještě jednu sezonu u nás. Hlavní trenér Alberto Malesani mě poprosil, abych ho ještě rok udržel v kádru," řekl Preziosi pro Sky Italia. Odstupné by se mělo pohybovat okolo osmi milionů eur, tedy přibližně 192 milionů korun.

Kucka se ve výborném světle ukázal zejména na loňském mistrovství světa v Jihoafrické republice, kde byl slovenské reprezentaci platným hráčem a pomohl jí k postupu do osmifinále. V minulosti působil na Slovensku, do ledna letošního roku patřil k oporám pražské Sparty. Poté přestoupil na Apeninský poloostrov a uzavřel s FC Janov kontrakt do léta 2015.

Zdroj: SITA

Hlavní zprávy

Nejčtenější články