Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Nový ostravský kouč Malura: Hráči nechtějí na hřišti nechat vše

Praha – Ostrava i po změně trenéra znovu zklamala a s Olomoucí padla 0:3. Baník už šest ligových zápasů nevyhrál a skóre po dvou odehraných kolech tohoto ročníku má hrozivou podobu 3:7. Nový trenér Pavel Malura litoval brzké penalty, která se prý na hře jeho týmu podepsala. Přestože jeho tým třikrát inkasoval, hlavní problém viděl v ofenzivě.

"Šli jsme do zápasu s tím, že Sigmu budeme aktivně napadat na půli hřiště. Bohužel jsme si sami vyrobili penaltu, což s mužstvem obrovsky otřáslo. Před poločasem jsme navíc inkasovali podruhé. Olomouc se druhým gólem uklidnila," hodnotil zápas Malura.

Přestože Baník inkasoval ve dvou zápasech sedm branek, v defenzivě Malura hlavní problém neviděl. "Problémy jsme dnes měli spíše v útoku, protože jsme nepodrželi míč a obrana se dostávala permanentně pod tlak. Mrzí mě přístup některých hráčů, kteří nechtějí na hřišti nechat vše," konstatoval Malura. Navíc nebude moci zřejmě na delší dobu počítat s Lukešem. "Bohužel si asi vykloubil rameno. Bude zřejmě mimo hru delší dobu," dodal.

Petrouš: Zápas jsme si opět prohráli sami

Slávistický kouč Michal Petrouš litoval po prohře v Liberci další zbytečné ztráty. "Na naše poměry to bylo velice kvalitní utkání a myslím, že se diváci bavili. Bohužel pro nás to výsledkově nedopadlo dobře. Opět jsme si zápas prohráli sami, když jsme dostali jeden gól v úvodu a druhý krátce před odchodem do kabin," posteskl si Petrouš.

Cenil si aspoň toho, že jeho svěřenci duel nezabalili a po pauze snížili. "Kluci se nevzdali a po snížení jsme měli i další šance. Jednu opravdu velkou jsme bohužel neproměnili. Pro nás to byl smolný zápas, určitě se tady dalo bodovat. Musíme to napravit za týden proti Příbrami," dodal Petrouš.

Žižkovskému trenéru Pulpitovi bylo hráčů líto

Trenér Viktorie Žižkov Martin Pulpit si posteskl, že výsledek zápasu v Příbrami 1:2 je k jeho svěřencům hodně krutý. "Dokázali jsme, že i s hráči, kteří mají minimum prvoligových zkušeností, umíme podat velmi dobrý výkon. Navázali jsme na druhý poločas s Hradcem a je škoda, že tato parta tady nedokázala vydolovat ani bod," řekl Pulpit. Jeho hráčů mu bylo líto. "Před týmem mohu dneska jenom smeknout. I když jsem na hráče tvrdý, dnes je mi jich líto. Porážku zavinila ztráta koncentrace v úvodních patnácti minutách druhého poločasu," dodal žižkovský trenér.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články