Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Nový Můj fotbal: Průvodce Vítězslav Lavička představí Frýdkův gól Krasnodaru

První únorovou sobotu má na ČT Sport premiéru pátý díl magazínu Můj fotbal. V něm bude Matin Frýdek vzpomínat na pro něj netradiční gól hlavou, který vstřelil před rokem na půdě Krasnodaru. Právě úvod pořadu bude věnovaný útočné hře hlavou. Mají, nebo nemají výhodu hráči menšího vzrůstu jako například Frýdek? Speciální trénink na hlavičkování vedl s dorostem ABC Braník trenér reprezentační osmnáctky Luboš Kozel. Celým pořadem tentokrát diváky provede trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička. Magazín Můj fotbal startuje na programu ČT sport v sobotu 4. února ve 14:15

Svůj "můj fotbal" přiblíží í bezpečnostní manažer fotbalové asociace Martin Synecký. Pátý díl se bude věnovat trávníkům a trávníkářům, kteří jsou na každém stadionu nejdůležitějšími osobami, a zvlášť teď v zimě. Za těmi nejlepšími se autoři pořadu vydali na západ Čech do Plzně.

Prostor dostane i nový projekt fotbalové asociace. V březnu budou spuštěny takzvané online licence, které jsou určeny především pro rodiče malých fotbalistů. Ti se pak mohou aktivně zapojovat do tréninkových procesů nebo správně individuálně vést své potomky ve fotbalovém růstu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články