Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Nováček z Hradce začal přípravu. Na prvním tréninku se objevil i Černý

Hradec Králové – Dalším celkem, který zahájil přípravu na novou sezonu fotbalové ligy, je nováček soutěže z Hradce Králové. Trenér Luboš Prokopec na prvním tréninku přivítal i pět posil včetně útočníka Pavla Černého, který se k "Votrokům" vrací po dvou letech strávených v Kazachstánu.

"S Pavlem jsme v jednání a o naší spolupráci rozhodnou nejbližší dny," řekl ředitel klubu Richard Jukl. "Je to kvalitní ofenzivní hráč, který je už vyzrálý a jeho zkušenosti by nám měly jednoznačně pomoct," dodal na adresu hráče, který za Hradec odehrál v lize 63 zápasů a vstřelil čtyři góly.

Již dříve Hradec oznámil, že na hostování získal Davida Štípka z Plzně. Nyní se ještě dolaďuje transfer obránce Tomáše Hájka ze Zlína, který byl u posledního působení Hradce v lize. Rovněž přicházejí Petr Mareš ze Žižkova, Adam Vlkanova, který hrával druhou ligu za Bohemians Praha, a slovenský brankář Martin Kuciak ze Zlatých Moravců. Bratr slovenského reprezentačního brankáře Dušana Kuciaka by měl nahradit Jiřího Lindra, kterého čeká artroskopická operace kolena.

Na prvním tréninku se hlásilo 28 hráčů. "Přípravu začínáme hned zostra. Následující týden máme dvoufázové tréninky. Ve čtvrtek hrajeme na Strahově se Spartou, kde se protočí všichni hráči, a týden zakončíme turnajem v Benátkách nad Jizerou, kde se utkáme s Mladou Boleslaví a s jedním z dvojice Bohemians 1905 a Baumit Jablonec. Po turnaji hned odjíždíme do Ústí nad Orlicí, kde máme v plánu týdenní soustředění," řekl trenér Prokopec.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalisté Hradce Králové zahájili přípravu na novou sezonu

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články