Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Nováček Betis má po druhém kole šest bodů, stačily mu dva góly

Pamplona (Španělsko) – Nováčkovi španělské ligy Betisu Sevilla stačily v úvodních dvou zápasech španělské ligy dvě branky k tomu, aby si udržel plný bodový zisk. Dnes díky trefě Rubéna Castra porazil Gijón 1:0, stejným rozdílem přemohl i před týdnem Granadu.

Gól
zdroj: isifa/VLP autor: Martin Divíšek

Bodově stoprocentní Betis dosud v lize vedl jen pět minut. Castro se dnes prosadil v 87. minutě, Granadu týž hráč "popravil" minulý týden ještě o minutu později. Betis se připojil k Realu Madrid a Valencii v čele tabulky.

"Už od úvodního hvizdu jsme předváděli úžasnou snahu. Můžu být jen spokojený s tím, co předvedlo všech jedenáct hráčů dopředu i dozadu," nešetřil chválou kouč sevillského týmu Pepe Mel.

Osasuna dnes získala první vítězství v novém ročníku. Doma v Pamploně porazila 2:1 Gijón, který je naopak po dvou odehraných kolech bez bodu. Navarrský tým dal dvě slepené branky v závěru první půlhodiny a navzdory snížení soupeře si tři body pohlídal.

Zaragoza se nevzpamatovala z debaklu 0:6 od Realu a bez branek remizovala s nováčkem z Vallecana. Navíc ji musel zachránit její nový brankář Roberto Jimenéz, který v závěru zlikvidoval pokutový kop Javiho Fuega.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články