Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

Nizozemsko do Prahy přijede bez Robbena a Huntelaara

Amsterodam - Nizozemští fotbalisté přiletí na evropskou kvalifikaci do Prahy bez své největší hvězdy Arjena Robbena, jehož vyřadil zraněný kotník. Trenér Guus Hiddink se na začátku svého působení u týmu bude muset obejít také bez dvou dalších ofenzivních hráčů Klaase Jana Huntelaara a Rafaela Van der Vaarta. Oznámila to dnes Nizozemská fotbalová asociace. 

Zklamaný Arjen Robben
zdroj: ZUMA autor: Wang Yuguo

Nizozemci tak rázem přišli o autory celkem osmdesáti reprezentačních branek. Trenér na doplnění týmu povolal Luciana Narsingha z Eindhovenu. Hiddinka čeká obnovená premiéra na lavičce ve čtvrtek v Bari proti Itálii, v Praze se jeho tým představí o pět dní později.

Robben byl klíčovou postavou nizozemského týmu na MS v Brazílii, kde "oranjes" získali bronzové medaile. Útočník Bayernu byl v tomto týdnu vyhlášen třetím nejlepším fotbalistou v Evropě. Huntelaar sice na MS většinou střídal, ale k úspěchu přispěl vítěznou penaltou v osmifinále s Mexikem. Teď se omluvil pro blíže nespecifikované onemocnění. Van der Vaart už kvůli zranění přišel o MS, teď má opět svalové problémy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články