Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Ani do Barcelony, ani kamkoliv jinam. Neymar prodloužil smlouvu a zůstane v PSG

Brazilská hvězda Neymar nevyslyší lákání Barcelony ani dalších velkoklubů a zůstane v Paris Saint-Germain dalších pět let. Devětadvacetiletý útočník ve francouzském klubu smlouvu prodloužil o čtyři sezony až do roku 2025. "Jsem šťastný, že bude pokračovat moje dobrodružství v PSG, a jsem pyšný, že jsem součástí týmu," uvedl Neymar.

Neymar slaví branku se spoluhráči z PSG
zdroj: ČTK/AP autor: Francois Mori

PSG oznámil uzavření smlouvy videem, na němž má Neymar oblečený dres s číslem 2025 na zádech a nápisem "Ici c'est Paris". Popěvek "Tady je Paříž" s oblibou skandují fanoušci PSG. 

"Vyrostl jsem tu jako osobnost, jako člověk i jako hráč. Takže jsem rád, že jsem prodloužil smlouvu, a doufám, že získáme ještě hodně trofejí," dodal fotbalista, jenž zatím se spoluhráči slavil třikrát domácí titul.

Loňskou finálovou účast ve finále Ligy mistrů Paris Saint-Germain v zisk trofeje neproměnil, v této sezoně ambiciózní klub ztroskotal v semifinále.

Devětadvacetiletý Neymar přestoupil do PSG v roce 2017 z Barcelony za rekordní odstupné 222 milionů eur (zhruba 5,8 miliardy korun). O dva roky později se objevily zprávy, že chce Brazilec z klubu odejít a vrátit se do Barcelony, nakonec ale ve Francii zůstal.

Vedení pařížského klubu by si rádo pojistilo i další velkou hvězdu Kyliana Mbappého. Dvaadvacetiletému francouzskému reprezentantovi vyprší smlouva na konci příští sezony a PSG už s předstihem usiluje o její prodloužení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Manchester City - PSG
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články