Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Neymar se bránil nařčení ze znásilnění nesprávně – vyšetřuje to policie

Brazilská fotbalová hvězda má další problém. Neymarovi hrozí potíže se zákonem nejen kvůli obvinění ze znásilnění, ale také za to, že se bránil tím, že zveřejnil komunikaci přes WhatsApp s údajnou obětí. Případem se už začínalo zabývat policejní oddělení počítačové kriminality v Sao Paulu, podle něhož není v pořádku ani to, že útočník Paris Saint-Germain zveřejnil intimní fotografie ženy bez jejího souhlasu.

Neymar
zdroj: EFE autor: Antonio Lacerda

Neymara obvinila nejmenovaná Brazilka z toho, že ji v polovině května znásilnil v pařížském hotelu. Podle agentury Reuters podala oznámení v pátek na policejní stanici v Sao Paulu. Neymar obvinění odmítl s tím, že se stal obětí vydírání.

Na svou obranu zveřejnil na instagramu video, v němž byla konverzace se ženou včetně rozostřených intimních fotografií, které mu posílala. Kvůli tomu se nyní o případ začalo zajímat policejní oddělení počítačové kriminality.

"Dávám přednost počítačovému zločinu před případem znásilnění," komentoval to fotbalistův otec a zároveň manažer Neymar da Silva Santos. "Chránil svou image, své jméno. Potřeboval se obhájit rychle. Nejlepší je být upřímný a ukázat, co se stalo," dodal otec hvězdy Paris St. Germain.

Neymar se nyní připravuje s brazilskou reprezentací na mistrovství Jižní Ameriky. Trenér národního týmu Tite na tiskové konferenci uvedl, že kauza je hráčovou osobní záležitostí a že ho nebude soudit.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články