Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Neymar do Prahy nedorazí. Brazilskou hvězdu čeká kvůli zranění dlouhá pauza

Až Brazílie přijede v březnu k přátelskému duelu s českou reprezentací, v její nominaci bude chybět největší hvězda Neymar. Šestadvacetiletý útočník si poranil nárt na pravé noze a bude chybět dva měsíce. Svému týmu PSG tak nebude k dispozici ani v osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru United.

Neymar
zdroj: ČTK/Panoramic/ autor: Stephane Allaman

Neymar minulý týden nedohrál utkání Francouzského poháru se Štrasburkem. Bývalá hvězda Barcelony si zranila nártní kost u malíčku pravé nohy, kterou si zlomila už loni v únoru. Šestadvacetiletý útočník tehdy přišel o zbytek klubové sezony a měl co dělat, aby stihl mistrovství světa v Rusku.

Paris St. Germain v dnešním prohlášení uvedl, že Neymar tentokrát sice nemusí na operaci, ale čeká ho asi desetitýdenní pauza. "V úterý večer se skupina lékařských odborníků shodla na tom, že nejlepším postupem bude konzervativní léčba. S tím souhlasil i hráč," uvedl klub.

Neymar kvůli tomu přijde o osmifinále Ligy mistrů s Manchesterem United a v případě postupu velmi pravděpodobně i o čtvrtfinále. Pokud nenastane zázrak, vynechá rovněž přípravný zápas Brazílie s českou reprezentací, který je na programu 26. března v pražském Edenu.

Je nám líto, video expirovalo.
Češi přivítají v Edenu brazilské fotbalisty
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články