Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Newcastle vypadl ve FA Cupu s třetiligovým celkem Cambridge United

Fotbalisté Newcastlu nečekaně prohráli na domácím hřišti s výběrem Cambridge 0:1. Jedinou branku do sítě týmu z Premier League vstřelil za třetiligový celek Joe Ironside. Z Anglického poháru se tak Newcastle poroučí už po třetím kole. To bylo konečnou i pro Burnley, které nestačilo na druholigový Huddersfield po výsledku 1:2.

Newcastle nastoupil v nejsilnější možné sestavě včetně čerstvé posily Kierana Trippiera, jenž přestoupil teprve v pátek z Atlética Madrid. "Straky" ale na obranu šestnáctého celku třetí ligy nevyzrály, jediný gól utkání vstřelil v 57. minutě Ironside. Předposlední tým Premier League se tak ve zbytku sezony bude soustředit už pouze na záchranu v nejvyšší soutěži.

Na sestupových příčkách je i Burnley, které potkal v poháru stejný osud jako Newcastle. "Clarets" doma přitom po Rodriguezově trefě dlouho vedli, v závěrečné čtvrthodině ale otočili skóre Koroma a Pearson. Český útočník Matěj Vydra nebyl ani na lavičce domácího týmu.

Stoper Bristolu Tomáš Kalas odehrál celé utkání včetně prodloužení, jeho tým ale podlehl 0:1 Fulhamu. Ve 105. minutě rozhodl Wilson. Brankář Marek Štěch zůstal při porážce Mansfieldu 2:3 s Middlesbrough pouze na lavičce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články