Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CBK Mersin - ZVVZ USK Praha

Neville ukázal prostředníček a hrozí mu trest

Londýn - Anglická Fotbalová asociace se začala zabývat chováním kapitána Manchesteru United Garyho Nevillea během úterního městského derby v semifinále Ligového poháru. Pětaosmdesátinásobný anglický reprezentant podle všeho vulgárně gestikuloval směrem k bývalému spoluhráči a současné opoře City Carlosi Tévezovi, který se dvěma góly postaral o vítězství domácích 2:1.

Kamery zachytily rozcvičujícího se Nevillea, jak ukazuje vztyčený prostředník směrem k Tévezovi, jenž právě slavil svou vyrovnávací branku. Zkušený obránce zřejmě reagoval na provokativní gesta Argentince, jenž mu tradičními posunky naznačoval, že příliš mluví. Tévez tím nejspíš připomněl Nevilleovi jeho výrok o tom, že trenér Alex Ferguson udělal dobře, že argentinského útočníka nechal v létě odejít. 

Pokud Fotbalová asociace posoudí zjevné Nevilleovo gesto jako přestupek, hrozí mu zřejmě přísný trest. Čtyřiatřicetiletý obránce totiž dostal důrazné varování už po zářijovém derby v lize, kdy vyzývavě slavil před fanoušky City vítězný gól Michaela Owena v nastaveném čase.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články