Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Neuer se v brance Bayernu poprvé postaví Schalke

Mnichov - Brankář Manuel Neuer se poprvé od červnového přestupu do Bayernu Mnichov představí před fanoušky Schalke, ve kterém předtím hrál od pěti let. Novou brankářskou jedničku lídra soutěže zřejmě v Gelsenkirchenu i přes prosby domácích hráčů bude čekat bouřlivé přijetí. "Doufám, že nikdo nebude Manuelovi návrat ztěžovat. Nezaslouží si nepřátelské uvítání, protože tady vždy předváděl senzační výkony," uvedl kapitán Schalke Benedikt Höwedes. Přiznal ovšem, že od fanoušků čeká pravý opak.

Manuel Neuer
zdroj: Wikipedia

Jednička německých bronzových medailistů z posledního mistrovství světa k víkendovému zápasu přesto s obavami nehledí. "Na zápas se těším, protože se znovu potkám s přáteli a kolegy, bude to pro mě velice zajímavé utkání," řekl Neuer.

"Myslím, že někteří fanoušci mi zatleskají, protože budou chápat moje rozhodnutí. Nakonec je to přece moje práce, kterou si musím vydělávat peníze," komentoval pětadvacetiletý hráč svůj přesun ke konkurenci, který mu fanoušci Schalke vyčítají. 

Mnichovský tým po pomalejším rozjezdu sezony od druhého kola ligy září a ve všech soutěžích už neinkasoval sedmkrát v řadě. "Ten gól nakonec přijde, ale budeme se ho samozřejmě snažit oddálit, co jen to půjde," prohlásil Neuer.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články