Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Neměl jsem osobního strážce, řekl Tecl o vítězném gólu v Brně

Padesát gólů v lize má po sobotě ve svém CV útočník Stanislav Tecl. Svou druhou trefou v dresu Slavie rozhodl zápas v Brně a věří, že vydřená výhra pomůže jeho novému týmu odrazit se k lepším výsledkům. Mančaft, do něhož přišel v zimě z Jablonce, měl totiž za sebou domácí porážku od Zlína.

Stanislav Tecl
zdroj: ČTK autor: David Taneček

"Od dnešního zápasu se můžeme odrazit a na něj nyní nabalovat nějakou větší fotbalovost. Minulý týden po prohře se Zlínem nebyl nic moc. Snažili jsme se nezdar hodit za hlavu a připravovali jsme se na zápas s Brnem. Jsme rádi, že jsme jej zvládli," řekl sedmadvacetiletý útočník. Klíč k vítězství viděl v tom, že Slavia v úvodním poločase neinkasovala.

"Konečně jsme nedostali jako první gól. Věřil jsem, že nějaký gól vstřelíme. Vždycky se nám to podařilo. Bod by byl pro nás málo. Zaváhání už máme za sebou dost. Dovolili jsme soupeřům se na nás dotáhnout. Proto je dnešní vítězství důležité," poznamenal Tecl.  

Proti důraznému soupeři v Brně se Slavia do šancí často nedostávala. "Trenéra Pivarníka dobře znám. Vím, že umí tým dokonale připravit. Dnes se to jednoznačně potvrdilo. Brno hrálo velice dobře, agresivně. Bylo to hodně těžké utkání," přiznal Tecl.  

Je nám líto, video expirovalo.
Pivarník: Náš problém je produktivita

Na hřiště se dostal v 55. minutě a za šestnáct minut se prosadil po rohovém kopu. I když neměl v přehuštěném prostoru volnost, stačil míč hlavou poslat přesně k tyči a byla to už jeho desátá branka v sezoně. "Neměl jsem osobního strážce. Myslím si, že Brno bránilo v řadě. Dostal jsem míč od Hušbauera přesně na hlavu,“ konstatoval Tecl a dodal, že v dalších zápasech se musí Slavia soustředit na obranu a nedělat hloupé chyby, kterých se v předešlých utkáních proti Zlínu a Spartě (3:3) nevyvarovali.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články