Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nedvěd se k fotbalu vrátit nehodlá

Paříž - Bývalý kapitán české reprezentace Pavel Nedvěd oficiálně popřel možnost svého návratu k fotbalu. V poslední době se hovořilo o jeho možném angažmá ve francouzském třetiligovém klubu AS Cannes, kde začal hrát útočník Jan Koller; to však Nedvěd vyloučil. Potvrdil tak mimo jiné slova šestatřicetiletého Kollera, který v nedávném rozhovoru pro MF Dnes označil možnost Nedvědova příchodu za informační šum. Nedvědův postoj zveřejnil na svých stránkách francouzský sportovní časopis France Football.

"Nemám v nejmenším v úmyslu přehodnocovat své rozhodnutí z minulého jara. S fotbalem jsem skončil," citoval z Nedvědova prohlášení také server deníku L'Equipe. Ten přitom před pěti dny informoval o přání AS Cannes přilákat do klubu sedmatřicetiletého držitele Zlatého míče z roku 2003.

"Sám jsem tuto historku objevil v novinách," podotkl k tomu Nedvěd, který po odchodu z Juventusu od června nehraje.

L'Equipe o údajných záměrech Cannes psal s odkazem na důvěrný zdroj z klubu. Jeho šéf Ziad Fakhri se pak nechal slyšet, že by samozřejmě Nedvědův příchod velmi uvítal, dal ale najevo, že záležitost patří do říše spekulací.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články