Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Nedvěd prý jedná s bývalým Haškovým klubem Al Ahlí

Praha - Novým působištěm fotbalisty Pavla Nedvěda by mohl být klub Al Ahlí, který na jaře dovedl k vítězství v lize Spojených arabských emirátů trenér Ivan Hašek. Jeho nástupce na lavičce Rumun Ioan Andone prohlásil, že slavný český záložník vede s dubajským celkem pokročilá jednání.

Majitel klubu prý Andonemu naznačil, že námluvy s Nedvědem spějí k úspěšnému konci. "Chtěl jsem přivést do mužstva Cristeu (rumunský reprezentant z Dinama Záhřeb, který nastoupil ve čtvrtek v předkole Evropské ligy proti Liberci), ale šejk mi řekl, že má pro mě překvapení," citovala trenéra italská média.

"Pověděl mi, že Nedvěda nabídka velmi zaujala, protože mu předložil štědrý kontrakt. Nemůžu tomu uvěřit. Hráč jako Nedvěd ohromně zvýší kvalitu mužstva," uvedl Andone, bývalý rumunský reprezentant a účastník mistrovství světa v roce 1990.

Tým Al Ahlí, který Hašek opustil kvůli kandidatuře na post předsedy Českomoravského fotbalového svazu, čeká na konci roku mistrovství světa klubů v Abú Zabí. Posila jako Nedvěd, jenž oslaví 30. srpna 37. narozeniny, by se dubajskému klubu velmi hodila.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články