Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Nedvěd odmítl nabídku Interu Milán

Milán/Praha - Český fotbalista Pavel Nedvěd dnes definitivně odmítl nabídku na působení v Interu Milán. Učinil to v dopoledním telefonickém rozhovoru s trenérem Josém Mourinhem, který o angažmá bývalého reprezentačního kapitána usiloval. Nedvěd zároveň své rozhodnutí skončit s fotbalem oznámil novému svazovému a reprezentačnímu šéfovi Ivanu Haškovi, jenž s ním minulý týden o případném pokračování v kariéře mluvil. Informoval o tom hráčův právník Bronislav Šerák.

Nedvěd ukončil sice před nedávnem svou kariéru v Juventusu Turín, ale s případným pokračováním kariéry si nechal volná vrátka. I proto se k němu začaly hrnout nabídky jak z Apeninského poloostrova, tak z arabského světa a také ze Spojených států amerických. Jeho dosavadní klub mu mezitím nabídl práci na pozici asistenta trenéra.

V Itálii se nejdříve spekulovalo o zájmu Parmy, ale nabídka mocného Interu by ji zřejmě přebila. Jenže Nedvěd dnes veškeré spekulace uťal, silná vazba na Juventus a jeho fanoušky byla podle všeho největší překážkou. "Nabídky si moc vážím, ale nemohu ji přijmout," řekl Nedvěd.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články