Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Nedvěd odmítl být v Juventusu asistentem trenéra

Milán (Itálie) - Fotbalista Pavel Nedvěd odmítl nabídku, aby se stal v Juventusu asistentem trenéra. I když nekývl na angažmá v Interu Milán, není vyloučeno, že bude pokračovat v hráčské kariéře v jiné zemi. "Rozhodl jsem se skončit, alespoň v Itálii," citoval Nedvěda list Gazzetta dello Sport. Podle italského deníku mohou jeho kroky zamířit do zámořské ligy MLS. Už dříve se spekulovalo o jeho možném setkání s anglickou hvězdou Davidem Beckhamem v dresu Los Angeles Galaxy.

Bývalý kapitán české reprezentace dostal zajímavou nabídku od Interu, který chce po čtvrtém domácím titulu za sebou uspět po dlouhé době také na evropské scéně. Nedvěd ji nepřijal s tím, že nechce zradit Juventus a jeho fanoušky.

Šéf turínského celku Giovanni Cobolli Gigli mu mezitím navrhl, aby se stal asistentem trenéra Cira Ferrary, se kterým za Juventus několik sezon hrál. Šestatřicetiletý držitel Zlatého míče z roku 2003 to však odmítl s tím, že teď není ta pravá chvíle.

"V této chvíli musím odmítnout nějakou vedoucí i manažerskou funkci v Juventusu. Není žádný důvod, abych se stal součástí sestavy, která tam teď je," uvedl podle Gazzetty dello Sport Nedvěd, který na konci května před posledním utkáním sezony ještě vyjednával s Juventusem o nové smlouvě. Podle italských médií byl zklamán podmínkami, které mu vedení nabídlo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články