Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Nechytím ani taxíka, zoufá si Sňozík

Praha – Fotbalisté Bohemians 1905 se nacházejí v nezáviděníhodné situaci. Nevyhráli už čtrnáct zápasů v řadě a v páteční předehrávce nedokázali doma porazit ani poslední Viktorii Žižkov. To pěkně hnulo žlučí kapitánu Klokanů Radku Sňozíkovi, který si po zápase novinářům zoufal, čeho všeho je jeho tým schopný. Nebo spíše neschopný.

"Máme čtyři tutový šance, dáme jeden gól a z jedné střely na bránu dostaneme dva. Teď nás bohužel pánbůh ochraňuj. Když nejsme schopni porazit Hradec, nejsme schopný porazit todleto (Viktorii Žižkov, pozn. red), tak nevím," řekl v rozhovoru pro Rádio Hey.

Sňozíkova vize je jasná. Budou-li Bohemians 1905 hrát v podobném duchu i nadále, spadnou do druhé ligy. "Protože my jsme prohráli sto zápasů nebo kolik. Já už nevím, kdy jsem naposledy vyhrál. Někdy v žákách snad," snažil se zkušený gólman alespoň trochu zlehčit situaci.

Bohemians 1905 naposledy vyhráli v 9. ligovém kole, shodou okolností porazili Žižkov 1:0. V tabulce jsou nyní na poslední nesestupové příčce s dvaceti body. "To je každého nějaká osobní věc, jak si to bere. Já si tady nechci na nic hrát, každý si to musí srovnat v sobě, co pro to dělá," myslí si Sňozík. "Máme trenéra, ten má na to školy, já mám hovno," dodal upřímně s tím, že je v bráně od toho, aby chytal. "Já nechytím ani taxíka, nechytím nic navíc. Každý musíme začít u sebe," opakoval.

Klokani nic nebalí, podle Sňozíkových slov budou dál makat na záchraně v lize. "Nezbývá nám nic jiného, než vyhrát na Dukle. Budeme muset bojovat tam, kde jsme to třeba nepředpokládali, nedá se svítit," řekl zklamaně.

Hlavním problémem je, že Bohemians 1905 je gólově impotentní. V nervozitě to však podle Sňozíka nevězí. "Máme tam zkušené třicátníky. Já už nevím, kdo jinej. Není to o nějaké nezkušenosti, nervech. Kdybychom měli být posraní my, tak co tam mám řvát na Bůďu (Budínský, pozn. red.), kterýmu je čtrnáct, nebo na Nerada, který nemá řidičák."

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články