Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Nečas slavil premiérovou trefu v lize. Pocity mám ale smíšené, řekl po remíze

Mladá Boleslav – Poprvé dostal šanci v základní sestavě Mladé Boleslavi a hned se uvedl skvěle. Dvaadvacetiletý záložník Jakub Nečas proti Teplicím vstřelil premiérovou ligovou branku, ovšem po utkání velké důvody k radosti neměl. Středočeši uhráli doma pouze remízu 1:1 a navíc se mladý fotbalista lehce zranil.

Jakub Nečas z Mladé Boleslavi se raduje ze vstřelené branky
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Nečas se prosadil ve 22. minutě, kdy využil zaváhání hostujícího obránce Tomáše Vondráška. "Nejspíš chtěl hrát malou domů a možná se mu zadrhla noha o trávník, nebo o mě. Každopádně rozhodčí nepískal a já jsem šanci proměnil," řekl Nečas.

"Byl jsem překvapený. Byli jsme v souboji, najednou jsem si všimnul, že protihráč leží, tak jsem jenom tak kopnul do míče a pak jsem ho viděl až v síti. Ani nevím, kudy to Gregisovi (brankáři Teplic Grigarovi) prošlo," uvedl. "Ale pocity mám smíšené. Jsem hrozně rád za gól, ale kazí mi to remíza. Jsem smutnej, že jsme to nedotáhli do vítězného konce," přidal.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy trenérů po utkání Ml. Boleslav - Teplice

Nečas nastoupil v lize podruhé, poprvé si zahrál dvacet minut v minulém kole v Karviné (1:1). "Vzhledem k tomu, že se nám vykartoval Tomáš Přikryl, tak jsem s tím tak trochu počítal," uvedl záložník, který proti Teplicím střídal kvůli menšímu zranění. "Snad to nebude nic vážného a že budu na příští kolo připravený," doufal.

Mladá Boleslav si remízou protáhla sérii bez vítězství na osm zápasů, Nečas to však za velkou krizi nepovažuje.

"Je to ještě z podzimu. Na jaře jsme ze dvou zápasů získali dva body a to je málo, protože chceme hrát nahoře a chceme se dostat do pohárů. Ale zápasů je ještě hodně a body můžeme získat jinde," prohlásil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články