Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Námluvy Juventusu a Schicka pokračují. Útočník má absolvovat další testy

Turín – Snaha Juventusu získat už během tohoto léta Patrika Schicka podle italských médií přece jenom pokračuje. List Tuttosport tvrdí, že bývalý hráč Sparty a Bohemians 1905 v pondělí podstoupí nové testy a je tak možné, že nakonec ze Sampdorie k italskému šampionovi odejde.

Patrick Schick
zdroj: ČTK autor: imago sportfotodienst

Juventus byl připraven za jednadvacetiletého Schicka zaplatit 30,5 milionu eur (zhruba 797 milionů korun) a udělat z něj druhého nejdražšího českého fotbalistu v historii. Už 22. června byl Schick na první části zdravotní prohlídky a přestup měl být dotažen po jeho návratu z mistrovství Evropy do 21 let.

K tomu však nedošlo, protože podle Juventusu prohlídka odhalila problémy se srdcem, které sice nebyly vážné, ale Schick by potřeboval přes měsíc klid. Italský mistr chtěl proto dohodu změnit na hostování s opcí. To prezident Sampdorie Massimo Ferrero odmítl s tím, že talentovaný útočník je zcela zdravý, což potvrdil i Schickův agent Pavel Paska.

Juventus se měl vrátil do hry poté, co se Schick po odpočinku a splnění individuálního tréninkového plánu ve středu zapojil do přípravy janovského mužstva. O odchovance Sparty má údajně velký zájem také Inter Milán.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články