Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Na výhře AC Milán se podílel asistencí i brankář Maignan, výhru vydřelo i Lazio

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Na výhře AC Milán 3:1 nad Frosinone se asistencí podílel i domácí brankář Mike Maignan. Výhru si připsalo i Lazio, které vydřelo výhru 1:0 nad Cagliari.

Hráči AC Milán oslavují výhru
zdroj: Reuters

"Rossoneri" vstřelili úvodní branku zápasu dvě minuty před poločasem. Svou první trefu v barvách Milána zaznamenala letní posila Jovič. Krátce po pauze našel domácí brankář Maignan dlouhým nákopem Pulisice, který po jeho přihrávce prošel až do vápna a zavěsil po břevno. Francouzský gólman si připsal jednu asistenci v každém z posledních tří ročníků Serie A,- a se třemi asistencemi je nejlépe nahrávajícím brankářem italské nejvyšší soutěže od sezony 2004/05.

V 74. minutě zvýšil na 3:0 po Jovičově sklepnutí Tomori. Hosté v závěru zaznamenali čestný úspěch díky brance Brescianiniho.

Jakub Jankto pouze z lavičky sledoval prohru 0:1 svého Cagliari s Laziem Řím. Svěřenci Claudia Ranieriho se tak i kvůli dnešní remíze Empoli 1:1 s FC Janov propadli do sestupového pásma.

Italská fotbalová liga – 14. kolo:

FC Janov – Empoli 1:1 (37. Malinovskyj - 67. Cancellieri), Lazio Řím – Cagliari 1:0 (8. Pedro), AC Milán – Frosinone 3:1 (43. Jovič, 50. Pulisic, 74. Tomori – 82. Brescianini).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články