Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Na Slavii čeká ve čtvrtfinále LM slavný sok. Do Prahy přijede Bayern s Voňkovou

Soupeře zvučného jména určil fotbalistkám Slavie dnešní los čtvrtfinále Ligy mistryň ve švýcarském Nyonu. Klub z hlavního města totiž změří síly s Bayernem Mnichov. Začne doma v Edenu 20., nebo 21. března. Odveta v Mnichově se uskuteční 27., či 28. března. 

Sport
zdroj: ČT4

Slávistky v osmifinále nečekaně vyřadily favorizovaný Rosengard, který ve Švédsku porazily 3:2 a před vlastními příznivci s ním remizovaly 0:0. Mezi nejlepší osmičku soutěže se dostaly podruhé za sebou a potřetí v historii. Loni ve čtvrtfinále svěřenkyně Pavla Medynského vypadly s jiným německým celkem Wolfsburgem.

Ženy Bayernu nemají v evropských pohárech takový zvuk jako mužští kolegové. Čtvrtfinále LM si zahrají teprve podruhé, v předminulé sezoně v této fázi vypadly. V bavorském velkoklubu působí i reprezentační útočnice Lucie Voňková, dvojnásobná nejlepší fotbalistka ČR. Mnichovanky v osmifinále vyřadily Curych po výhrách 2:0 a 3:0.

Pokud by hráčky v sešívaných dresech premiérově postoupily do semifinále elitní soutěže, narazí na Barcelonu, nebo norský Kvinner.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články